پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی
عنوان کامل: مقایسه گیربکس اتوماتیک با گیربکس دستی
دسته: مکانیک
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات پروژه: 80
______________________________________________________
چکیده:
در این پایان نامه سعی بر این شده است تا مزایای خودرو های با گیر بکس اتوماتیک نسبت به خودرو هایی با گیربکس دستی آورده شود و مورد بحث قرار گیرد
گیربکس های اتوماتیک مقرون به صرفه بوده و دارای توان بهتری نسبت به گیربکس های دستی می باشد ولی دارای هزینه نگهدارری بالایی ا ست درزیر به چند مزیت گیربکس اتوماتیک نسبت به گیر بکس دستی اشاره می شود
1-افزایش طول عمر موتور به علت تعیین زمان مناسب برای تعویض دنده ها با توجه به مشخصات موتور
2-کاهش مصرف سوخت خودرو و متعاقب آن آلایندگی کمتر محیط زیست
3-کاهش خطرات ناشی از ناآگاهی راننده و ..
بخشی از مقدمه
گیربکس اتوماتیک جانشین گیربکس دستی در انتقال قدرت محرک عقب (R.W.D) است. و راننده را از تعویض دستی دنده ها بی نیاز می کند. اکسل محرک اتوماتیک همان وظیفه را در خودروهای محرک جلو (F.W.D) (و یا خودروهای موتور وسط و یا موتور عقب) بعهده دارند. اما بصورت یک جا همراه دنده های دیفرانسیل در داخل محفظه اکسل نصب شده اند.
توسعه گیربکس های اتوماتیک از سالهای پیش آغاز شده است. بعضی از خودروهای ساخته شده در دهه های آغازین این قرن گیربکس هایی شبیه به گیربکس های مدرن امروزی داشتند. در سالهای آخر دهه1930 کمپانی های خودروسازی کرایسلر – جنرال موتورز و سازندگان دیگر گیربکس هایی در دست تحقیق داشتند بعضی از آنها حتی بطور محدود گیربکس هایی تولید کردند که ذیلاً به شرح تکامل گیربکس های اتومات و مراحل گذرانده شدة آن تا اینکه به گیربکس های مدرن امروزی تبدیل شده می پردازیم:
در اوایل جعبه دنده ها سنکرونیزه بوده (در سال 1930) سپس در سال 1933 جعبه دنده های نیمه اتوماتیک عرضه شد که در آن از دنده های سیاره ای با وزنه های گریز از مراکز جهت کنترل آنها استفاده شده بود و اجازه می داد که تعویض دنده ها بطور خودکار از سرعت پائین به سرعت بالا انجام گیرد و با وجود این در آن از یک کلاچ اصطکاکی نیز استفاده می شد. بعدها از جعبه دنده های فوق سرعت استفاده شد. در سالهای بعد از جعبه دنده های نیمه اتوماتیک که در آن از دنده های سیاره ای و کنترل کننده هایی که بطور هیدرولیکی و مکانیکی عمل می کرد استفاده شد. و بعد از چند سال کلاچ هیدرولیکی ابداع شد که می توانست با دور آرام موتور جعبه دنده در حال درگیری باقی بماند که این طرح گام موفقیت آمیزی در ابداع جعبه دنده های نیمه اتوماتیک بود که در طرح های بعدی بجای کلاچ هیدرولیکی مبدل گشتاور هیدرولیکی جایگزین شد که در آن هنوز یک کلاچ پایی استفاده شد.[2]
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
تاریخ : پنج شنبه 93/11/9 | 11:0 صبح | نویسنده : موسی سیلاوی | نظرات ()
عنوان انگلیسی مقاله: OPERATIONS RESEARCH: THE PRODUCTIVITY ENGINE
عنوان فارسی مقاله: تحقیق در عملیات (پژوهش عملیاتی )
نحوه ایجاد بهبود بهره وری واقعی
دسته: مدیریت
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 11
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
نحوه ایجاد بهبود بهره وری واقعی
نوشته لئوپرینگل
خلاصه مطالب
کانون اصلی توجه OA برای مدیریت عبارتند از تعیین مراحلی که می توان به واسطه آنها به بهبود بهره وری دست یافت . تحقیق در عملیات به عنوان ابزار ارزشمندی در این تحقیق به شمار می رود و می توان از آن به عنوان رشته ای یاد کرد که به ایجاد و مدیریت بهبود بهره وری تخصیص یافته است . پژوهشگران عملیاتی روشهای دستیابی به سطوح بالای عملکرد را شناسایی می کنند . آنها از طریق ادراک مشکلات در سطح سازمانی به بهبود بهره وری دست می یابند . راه حل های آنها به طور طبیعی از روشی نشات می گیرد که به واسطه آن می توان این مشکلات را توصیف ، درک و ارائه کرد . روش یک پژوهشگر عملیاتی عبارتند از تجزیه و تحلیل خصوصیاتی چون سود ، هزینه ، راندمان و سایر موارد عملی و قابل سنجش . تحقیق در عملیات یا به عبارت دیگر به کاربردن روشهای تحلیلی پیشرفته در جهت اتخاذ تصمیمات بهتر تحت عنوان علم برتر نامیده می شود . سازمانهایی که در شناسایی فرصت هایی که می توان از آنها در جهت بهبود بهره وری ذاتی موجود در ساختار شرکت استفده کرد به O.R (تحقیق در عملیات) اعتماد نمی کنند احتمالا کمتر از توان بالقوه خود به فعالیت می پردازند . دامنه اندوخته های حاصله به واسطه الگوهای O.R بسیار گسترده است ( از مبالغ نسبتا کم تا مبالغ چند میلیارد دلاری) نمونه هایی از بهبود بهره وری که بدون وجود O.R هرگز امکان پذیر نبود در مطالعه شرکت هایی چون سیرز ، ویرهالر ، تاکوبل ، HP ، پروکتر و گمبل مشاهده می شود .
همه ما اذعان داریم که قدرت مدیریت برخی از افراد بهتر از بعضی دیگر است . این موضوع حتی در سطوح بسیار بالای یک سازمان نیز مصداق دارد .
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
تاریخ : پنج شنبه 93/11/9 | 10:59 صبح | نویسنده : موسی سیلاوی | نظرات ()
عنوان انگلیسی مقاله: Optimization of processing parameters of a ball mill refiner for chocolate
عنوان فارسی مقاله: بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای
دسته: صنایع غذایی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 17
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
هدف از این کار بهینه سازی آسیاب براسا فرایند فراوری و تصفیه شکلات از نظر زمان فراوری و مصرف انرژی است.آزمایش پس از طرح ریزی مرکب مرکزی(CCD) برنامه ریزی شده و با توجه به زمان فراوری(RT) و سرعت شفت همزن(as) به عنوان عوامل در نظر گرفته شده است. متغیرهای تجربی اندازه گیری ویژگی ها و شکلات های بدون قالب ریزی شده را در نظر گرفته است. مدل دوم داده ها را بررسی می کند. ضریب مصرف انرژی نیز مهم بوده و همچنین محتوای مقدار اهن و اندازه ذرات مهم است. بهینه سازی عبارتست از به حداقل رساندن زمان فراوری با استفاده از تابع مطلوب. قبل از آزمایش شرایط کار 70دور در دقیقه بوده و زمان فراوری 58دقیقه بوده است. شرایط مطلوب محاسبه شده توسط بهینه سازی به شرح زیر است.58دور در دقیقه و 38.5 دقیقه برای زمان فراوری. شرایط کاری جدید مشخص شده برای آسیاب گلوله ای در نظر گرفته شده است که خروجی109 کیلوگرم بر ساعت تا 156 کیلوگرم بر ساعت را داشته و 43%افزایش بهره وری دیده می شود. تجربه و شواهد در شرایط بهینه سازی انجام شده برای اثبات نتایج بدست آمده انتظارات موجود را از متغیر وابسته تایید می کند.
کلیدواژه:شکلات،فراوری آسیاب میله ای،طراحی تجربی،بهینه سازی،تابع مطلوب
1-مقدمه:
براساس قانون فعلی اروپا Dir.200036/CE:UE2000) تهیه شکلات به عنوان یک محصول بدست امده از کاکائو و شکر است که شامل کمتر از 35% مواد جامد کاکائوی بوده و مقدار کمتر از 18%کره کاکائو و کمتر از 14%کاکائوی بدون چربی خشک می باشد. روش های سنتی شکلات گیری براساس مخلوط کردن مواد تشکیل دهنده بوده و سپس انها توسط فرایند آسیاچرخشی خرد شده و کنچینگ و معتدل سازی انجام می شود. مهم تر از همه فرایند کنچینگ است که به منوظر حذف رطوبت و طعم نامطلوب می باشد. در حالی که با این فرایند شکلات بسایر دلپذیر می شود.
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
تاریخ : پنج شنبه 93/11/9 | 10:59 صبح | نویسنده : موسی سیلاوی | نظرات ()
عنوان انگلیسی مقاله: Asset Management Software Implementation Challenges for Electricity Companies
عنوان فارسی مقاله: پیاده سازی نرم افزار مدیریت دارائی :چالش هایی برای شرکت های الکترونیکی
دسته: مهندسی کامپیوتر - مهندسی برق
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 13
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
در طی چند سال اخیر، بازار الکترونیک در اروپا به دلیل آزاد شدن این بازار ها ، تغییر پویایی های تولید انرژی و خصوصی سازی ساختاری، که منجر به تغییر وضعیت انرژی در اروپا نسبت به قبل شده است، مورد توجه زیادی قرار گرفته است. کمیسیون اروپایی این انتظار را داشته که بازار داخلی اروپا باید به عنوان یکی از بازار هایی که هیچ محدودیتی در این زمینه نداشته باشد، فعال باشد. تغییرات در این زمینه، با توجه به آزاد سازی بیشتر و رقابت این بازار ها با یک سری مشاغل مرتبط با انرژی عمده در اروپا در حال صورت گرفتن است. برای ایکه بتوان برای چنین تغییراتی آماده بود، نیاز است تا مشاغل بتوانند پروسه های شغلی خود را با استفاده از راه حل های ICT به عنوان یک فاکتور مهم مجدد طراحی کنند. در این مقاله، چالش های اصلی مرتبط با فاز پیاده سازی نرم افزار مدیریت دارایی تحلیل خواهد شد. این چالش ها، با استفاده از مثالی از شرکت های الکترونیکی واقع در جمهوری استونی، با تخصص در زمینه ی شبکه ی انتقال و توزیع انرژی که نرم افزار مدیریت دارائی را در داخل پروژه ای تحت نام VHT پیاده سازی کرده اند، تحلیل خواهد شد. اولین فاز این پروژه ها، در اول ژوئن سال 2009 میلادی راه اندازی شد.
مقدمه
به منظور رقابت موفقیت آمیز در بازار انرژی امروزی، نیاز است تا سازمان ها به صورت همزمان، فعالیت های طراحی، تولید، توزیع، سرویس دهی و بازایابی مربوط به محصولات و سرویس های خود را برای مشتریان مجدد طراحی کنند. شرکت ها به دنبال راه حلی بوده تا بتوانند سرمایه ی کاری داخل زنجیره ی تأمین خود را کاهش دهند.
شدت، قابلیت مشاهده، مقیاس پذیری، نوآوری و هزینه، بر روی مزیت رقابتی سازمان هایی که کل دنیا را به عنوان بازار هدفشان میبینند تأثیر دارد. این تمرکز، نیاز به روش هوشمندانه برای کار داشته که نیاز برای دیجیتال سازی پروسه های آنها را ضروری میسازد. مشاغل بیشتر وابسته به سیستم های ICT هستند، بدین معنا که نیازمندی های ICT باید به صورت امروزی تری مورد بررسی قرار گیرد. در غیر اینصورت، یک ICT به عنوان گلوگاهی عمل کرده که باعث محدود شدن تغییرات شغلی میشود.
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
تاریخ : پنج شنبه 93/11/9 | 10:58 صبح | نویسنده : موسی سیلاوی | نظرات ()
پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی
عنوان کامل: کاربرد نانوفناوری در صنایع الکترونیک
دسته: مهندسی برق - الکترونیک
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات پروژه: 81
______________________________________________________
بخشی از مقدمه:
بحث نانوتکنولوژی یکی ازرایج ترین مباحث در مجامع علمی دنیا ست و کشورهایی که نتوانند در این فن آوری موقعیت مناسبی بدست آورند،در آینده دربسیاری زمینه هاازگردونه رقابت اقتصادی خارج می شوند چرا که ازجمله مهمترین شاخصه های قابلیت اقتصادی درآینده،توانایی خروج موفقیت آمیزازبحران انرژی است و ازنانوتکنولوژی به منزله سلاحی جدید برای مقابله با این بحران یاد می شود.
در این پایان نامه پس از معرفی مختصری ازعلم نانو و تعاریف آن از منابع مختلف به کاربرد نانو در صنعت برق و الکترونیک می پردازیم.
امید است با مطالعه مطالب موجود در این پایان نامه توانسته باشم تا حدودی حق مطلب را ادا کرده و خواننده آشنایی نسبی با کاربرد نانو در صنعت و بویژه صنعت برق پیدا گرده باشد.
واژگان کلیدی: کاربرد نانو، نانو، نانو تکنلوژی،نانو الکترونیک
نانوتکنولوژی یا به عبارتی فناوری مادون ریز در دو دهه اخیر پیشرفتهایی را در تکنولوژی وسایل و مواد با ابعاد بسیار کوچک به دست آورده است و به سوی تحولی فوق العاده که تمدن بشری را تا پایان این قرن دگرگون خواهد کرد، پیش می رود.
برای احساس اندازه های مادون ریز ، قطر موی سر انسان را که یک دهم میلی متر است در نظر بگیرید ، یک نانو متر 100 هزار برابر کوچک تر است. تکنولوژی و مهندسی در قرن جدید با وسایل اندازه گیری و تولیداتی سر و کار خواهند داشت که چنین ابعاد مادون ریزی دارند .
در حال حاضر پروسه هایی در ابعاد چند مولکولی قابل طراحی و کنترل است . همچنین خواص مکانیکی ، شیمیایی ، الکتریکی ، مغناطیسی ، نوری و ... مواد در لایه ها در حدود ابعاد نانو متر قابل درک و تحلیل و سنجش است .
این تکنولوژی در قرن حاضر مسیری را طی می کند که در آن مواد مادون ریز را باید ترکیب کرد تا دانه های بزرگ تر و کارآمد به وجود آورد . درست همان روشی که در طبیعت برای تولید کردن حاکم است . مجموعه های طبیعی ، ترکیبی از دانه های مادون ریز قابل تشخیص با خواص مشابه و یا متفاوت با اندازه های در حدود نانو است .
اکثر تحقیقات در فناوری های مادون ریز هم اکنون در درمان بیماری ها و یا دست یافتن به مواد جدید به ظهور رسیده است و موارد بسیاری در مرحلة تحقیقات کاربردی و آزمایشی است . اکنون ساخت رایانه های بسیار کوچک تر و میلیون ها بار سریع تر در دستور کار شرکت های تحقیقاتی قرار دارد .
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
تاریخ : پنج شنبه 93/11/9 | 10:58 صبح | نویسنده : موسی سیلاوی | نظرات ()
عنوان انگلیسی مقاله: A case study of economic value added in target costing
عنوان فارسی مقاله: ارزش افزوده اقتصادی در هزینه گذاری هدف
دسته: مدیریت - حسابداری
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 45
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
برای دانلود رایگان بخشی از محصول اینجا کلیک نمایید.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
با توجه اینکه مسئله ی هزینه یابی هدف و حسابداری مدیریت استراتژیک (SMA) در سطح قابل ملاحظه ای مورد توجه حسابداران قرار گرفته است، ولی پژوهش های تجربی انگشت شماری در رابطه با این مسائل از سوی محققین صورت گرفته است. علاوه بر این، مسئله ی ارزش افزوده نیز در سطح شرکتی مورد توجه پژوهش های بسیار کمی قرار گرفته است.
هدف این مقاله این بوده که با استفاده از تحلیلِ چگونگی بکار گیری EVA (یا همان ارزش افزوده اقتصادی) در سیستم هزینه یابی هدف، مسئله ی حسابداری مدیریت و مدیریت مبتنی بر ارزش را مورد بررسی قرار دهیم. این مسئله، سؤالات مهمی در خصوص امکان نمایش آبشاری EVA از سطح پایین تا سطح محصول، و همچنین سازگاری در مواجهه با مشتری و سهام دار و البته با تمرکز بر روی مدیریت کارائی را به همراه دارد. از این رو شواهد و مدارکی را فراهم نموده ایم مبنی بر اینکه هزینه یابی هدف میتواند به منظور تعدیل و تنظیم این دیدگاه ها استفاده شده و در زمانی که آنرا با سایر تکنیک های SMA ترکیب می¬سازیم.، میتواند آنرا به عنوان یک پلی که فرمولاسیون استراتژی را به اجرای استراتژی و تولید سود متصل می¬سازد، در نظر گرفت.
کلید واژه: هزینه یابی هدف، مدیریت کارائی، EVA، مطالعه ی موردی
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
تاریخ : پنج شنبه 93/11/9 | 10:57 صبح | نویسنده : موسی سیلاوی | نظرات ()
عنوان انگلیسی مقاله: PERFORMANCE FACTORS OF CLOUD COMPUTING DATA CENTERS USING
عنوان فارسی مقاله: فاکتور های کارائی در دیتا سنتر های رایانش ابری، با استفاده از سیستم های صف بندی
دسته: فناوری اطلاعات - کامپیوتر
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 14
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
برای دانلود رایگان بخشی از محصول اینجا کلیک نمایید.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
افزایش روز افزودن فرضیه ی رایانش ابری و مفاهیم بدیعی در خصوص سرویس های رایانش ابری، منجر به این گردیده که فعالیت هایی پژوهشی مختلفی در رابطه با انتخاب سرویس ابری عقلانی و با هدف توسعه ی تکنیک هایی به منظور بهره بردن کاربران از این سرویس رایانش ابری(به وسیله ی انتخاب سرویس هایی که کارائی بهینه ای را با کمترین هزینه فراهم میسازد) صورت گیرد. رایانش ابری را میتوان بستری جدید برای ارائه ی زیر ساختار محاسباتی دانست، با این هدف که محل زیرساختار محساباتی را به یک شبکه منتقل داد تا بتوان هزینه های نگهداری منابع سخت افزاری و نرم افزاری را کاهش داد. سیستم های رایانش ابری ، قادر به ارائه ی دسترسی به مخزن بزرگی از منابع می¬باشند. منابعی که در سیستم های رایانش ابری فراهم میشود، حجم زیادی از سرویس ها را به وسیله ی بصری سازی از دید کاربر مخفی میسازد. در این مقاله، دیتا سنتر سرویس ابری به صورت سیستم صف بندی [(M/G/1):(∞/GDMODEL)] و با یک بافر درخواست وظیفه و یک بافر ورودی یک وظیفه که از ظرفیت نامحدودی برخوردار است، مدل سازی شده است.
کلید واژه: رایانش ابری، تحلیل کارائی، زمان پاسخ، نظریه ی صف بندی، پروسه ی زنجیر مارکوف
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
تاریخ : پنج شنبه 93/11/9 | 10:57 صبح | نویسنده : موسی سیلاوی | نظرات ()
عنوان انگلیسی مقاله: Production planning and scheduling for an iron and steel production system
عنوان فارسی مقاله: زمانبندی و برنامه ریزی تولید، برای یک سیستم تولید فولاد و آهن
دسته: مدیریت و مهندسی صنعتی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 11
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
در این مقاله قصد داریم پروسه ی تولید چند مرحله ای و چند محصوله را در یک شرکت تولید فولاد و آهن بررسی کنیم. دو مدل برای برنامه ریزی یک تولید بهینه و ایجاد تعادلی در بکار گیری ماشین های ترسیم غیر یکسان توسعه یافته اند. این مدل ها ، بر روی داده هایی که از کارخانه ی مد نظر بدست آمده اند بکار گرفته شده است. تحلیل حساسیت نیز به منظور ارائه ی رویکردی در خصوص تخصیص بودجه به منابع مناسب صورت گرفته است.
کلید واژه ها: برنامه ریزی تولید، زمانبندی تولید، کارخانه ی فولاد و آهن، برنامه نویسی ریاضی
مقدمه
سیستم های تولید را میتوان در سطح زیادی سیستم های پیچیده دانست. ساده سازی بیش از حد پیچیدگی ها ، منجر به ارائه ی راه حل هایی نیمه بهینه شده که برای پیاده سازی مناسب نیست.ولی با ظهور تکنولوژی کامپیوتری و مهندسی نرم افزار، بسته های برنامه نویسی زیدی برای حل مسائل کاربردی بزرگ و پیچیده پیشنهاد شدند که قبلاٌ حل آنها بسیار سخت بود.
در این مقاله قصد داریم یک مورد واقعی از یک دپارتمان فولاد از کارخانه ی فولاد و آهن را مورد بررسی قرار دهیم: دو نوع مواد خام وجود داشته که میتواند بکار گرفته شود: مفتول پیانو یا مفتول اختراع آزاد که دارای محتوای کربنی زیادی میباشد؛ مورد دیگر، مفتول patent یا مفتول سرب patent نام داشته که از محتوای کربنی کمی برخوردار است.
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
تاریخ : پنج شنبه 93/11/9 | 10:56 صبح | نویسنده : موسی سیلاوی | نظرات ()
پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی
عنوان کامل: مدیریت ارتباط با مشتری ( CRM )
دسته: مدیریت
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات پروژه: 67
______________________________________________________
بخشی از مقدمه:
اخیرا مسائل مربوط به آینده بازاریابی مخصوصا این مساله که آیا بازاریابی سنتی مناسب شرایط غالب قرن حاضر است یا خیر، توجه بسیاری از محققان را به خود جلب کرده است. هرچند در مورد بهکار گیری اصل اساسی و اولیه بازاریابی یعنی برآوردن نیازهای مشتریان اجماع نظر وجود دارد، اما بحث بر سر این است که محیط کنونی بازار با تغییرات بنیادی نسبت به دهه 60 میلادی تغییر در روشهای اجرای اصول را ضروری می سازد.
در دنیای امروز بایستی از بازارهای بالغ و به حد کمال رسیده ای سخن گفت که ویژگیهای متفاوتی نسبت به گذشته دارند و از مهمترین ویژگیهای آنها می توان به مهارت و قدرت مشتری و کاهش تاثیر تبلیغات بر وی اشاره نمود. امروزه عرضه کنندگان در بازار کالاهای صنعتی و مصرفی با مشتریانی مواجه اند که تقاضاهای نامحدودی دارند اما کمتر تحت تاثیر ابزار های سنتی بازاریابی قرار می گیرند. از سوی دیگر محصولات بازار از دید مشتری تفاوت زیادی با یکدیگر ندارند چنانکه نام تجاری محصول مورد نظر مشتری در دسترس وی نباشد به راحتی «برند» دیگری را جایگزین آن می کند و این نشاندهنده کاهش وفاداری مشتریان است. رقابت قیمتی نیز معنی سابق را از دست داده است و سازمانهای بازار گرا و مشتری مدار به جای رقابت بر سر قیمت به حفظ و ارتقای وفاداری مشتری به عنوان ابزاری جدید در بازاریابی می اندیشند.
در مفهوم بازاریابی اعتقاد بر این است که نیل به اهداف سازمانی بستگی تام به تعریف و تعیین نیازها و خواسته های بازار های هدف و تأمین رضایت مشتری به نحوی مطلوبتر و مؤثرتر از رقبا دارد .در دنیای رقابتهای فزاینده امروز، شرکتهایی موفق خواهند بود که رضایت مشتریان خود را بیشتر تأمین کنند. شرکتهایی که صرفا به دنبال فروش کوتاه مدت نبوده و کسب رضایت بلندمدت مشتری را از طریق ارائه کالاها و خدمات همراه با ارزش برتر و متمایز وجهه همت خود قرار دهند.
در این بازار فوق العاده پویا مشتری از سازمان انتظار دارد که بیشترین ارزشها را با مناسبترین قیمت عرضه کند و سازمانها نیز مدام به دنبال روشهای جدید و ایجاد نوآوری در خلق و ارائه ارزش هستند و حتی از ارزش مشتری تحت عنوان « منبع آتی مزیت رقابتی » خویش نام می برند.
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
تاریخ : پنج شنبه 93/11/9 | 10:55 صبح | نویسنده : موسی سیلاوی | نظرات ()
عنوان انگلیسی مقاله: DAMAGE DETECTION OF STRUCTURES UNDER EARTHQUAKE EXCITATION USING DISCRETE WAVELET ANALYSIS
عنوان فارسی مقاله: شناسایی خسارت های وارده بر سازه در اثر تحریکات زلزله با استفاده از تحلیل مرجک های گسسته
دسته: شهرسازی - معماری - معماری
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 22
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
یک شیوهی قابل قبول برای شناسایی میزان صدمات وارده به سازه در اثر زمین لرزه که شیوهی تبدیل موجکهای گشته نام دارد در این مقاله معرفی شده است.
عملکرد این شیوهی پیشنهادی بر اساس تغییرات ناگهانی در پاسخ به لرزشها و تحلیل جا به جایی و یا واکنشهای سرعتی با استفاده از تحلیل موجکهاست.
هم چنین، شیوهی دیگری که عملکرد این شیوهی پیشنهادی بر اساس تغییرات ناگهانی در پاسخ به لرزشها و تحلیل جابه جایی و یا واکنشهای سرعتی با استفاده از تحلیل موجکهاست. هم چنین، شیوهی دیگری که عملکرد آن نیز بر اساس همین موجکهاست، ارائه شده که راه حل مربوط به مشکل شناسایی صدمات وارده است و مانع از انتشار جابه جاییها و واکنشهای مربوط به سرعت میشود. عملکرد شیوهی پیشنهادی برای جلوگیری از انتشار امواج و کشف صدمات وارده با استفاده از مدل معیار IASC-ASCE که مدل کار گروهی بوده و سلامت سازه را بررسی میکند، سنجیده میشود. نتایج به دست آمده نشان میدهند که شیوهی پیشنهادی میتواند جاوی اطلاعات سودمندی برای پیش گیری از آسیبهای وارده باشد که با استفاده از واکنش سازه در برابر لرزهها محقق میشود.
کلمات کلیدی: آشکار سازی آسیبها، جلوگیری از انتشار امواج، تبدیل موجکها، واکنش در برابر لرزهها، تحریکات زمین لرزهای.
1)مقدمه
در دههی گذشته، توجه محققان همواره به آسیبهای وارده بر سازهها در طول عمر مهندسی سازه بوده است. در بین شیوههای متعدد، برخی از آنها بر اساس مشاهدهی رفتار دینامیکی سازه شکل گرفتهاند (4-1). بسیاری از این شیوهها از پارامترهای مدی modal مانند شکل مد و فرکانسهای طبیعی مربوط به تخمین و کش آسیبهای وارده، استفاده میکنند.
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
تاریخ : پنج شنبه 93/11/9 | 10:46 صبح | نویسنده : موسی سیلاوی | نظرات ()